Ljubav iz osvete 18. epizoda!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 18. epizoda!

By  | 

Ljubav iz osvete 18. epizoda!
Džesur je bilizu odgovora koje je tražio. Ipak, njegovu opasnu igru prekine neočekivani metak. Suhan će pronaći svog oca na ivici provalije kako se bori za svoj život, pogledaće u Džesura i uputiće mu poslednje reči. Suhan je pokušala da podrži Džesura u rasvetljavanju prošlosti njenog oca, ali ih je niz tajanstvenih događaja primorao da se rastave. Međutim, njih dvoje će se ubrzo pomiriti i time će Džesur još jednom dokazati da ne namarava da odustane od svoje ljubavi.

Hulija sumnja da Džahide krije nešto od nje i pojaviće se iznenada što će razbesniti Džahide. Ipak, stvari se neće odvijati onako kako su one planirale. Sve više se sužava krug oko Džahide. Došao je dan suočenja koji je Džesur godinama čekao i ovaj put odluku treba da donese Suhan. Dok Riza u svojoj ćeliji sa uzbuđenjem razmišlja o tom susretu, odgovori će doći sa neočekivane strane.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site