Ljubav na silu 54 epizoda - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu 54 epizoda

By  | 

Ljubav na silu 54 epizoda. Ahuzar govori Benu da mora sto pre da zaboravi Jusufa. Nizarova sestra smatra da se Benu treba udati i stvoriti porodicu. U hodniku bolnice vodi se razgovor izmedju clanova Hazarove porodice. Berin za ovaj dogadjaj sa Burdzu krivi svog sina Hazara. Zilan zove Hazara koji mu govori da je usamljen i da su Burdzu i dete u kriticnom stanju. Zilan ga tesi i govori da ce biti sve dobro. Azam i Hasan razgovaraju. Azam govori da skrivanje istine uvek kasnije uzrokuje bol i da je znao sve ovo nikada svoju cerku ne bi udao za Hazara.

Hasan je razocaran zbog ovog razgovora sa Azamom i pije. Nizar govori Hasanu da je njegova cerka htela da izvrsi samoubistvo. U bolnicu dolazi Zilan. Hazar je pita da li je njen otac mogao da prihvati ovu situaciju sa Burdzu na sta dobija negativan odgovor. Majka Berin za ovu situaciju okrivljuje i Zilan. Smatra da su njih dvoje doprineli da Burdzu bude u ovakvom stanju. Pojavljuje se i vlasnik psa. Hazar ga ne prepoznaje jer je sada potpuno drugaciji, u novom odelu. On odvozi Zilan kuci. Zilan razgovara sa Dilan. Ona smatra da je Hazar najveci krivac za situaciju u kojoj se nalazi burdzu. Zilan razgovara sa ocem i Resulom. Govori da je ona za sve odgovorna i da je njen brat Resul zeleo da upropasti zivot Burdzu i njenog deteta. Adali, vlasnik psa, i Hazar razgovaraju. Hazar priznaje da mu je mnogo tesko zbog Burdzu ali i da dosta misli i na Zilan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ahuzar i Nizar zele da udaju cerku Benu ali ne znaju da li je to najbolje resenje u toj situaciji. Nizar odlazi u sobu kod Benu. Daje joj pistolj da ga ubije. Benu govori ocu da se ona nicemu ne nada i da ce od sada ici putem koji joj oni odrede. Hazar i Zilan setaju parkom. Hazar govori da zeli da se ova situacija sa Burdzu sto pre zavrsi i da potom njih dvoje budu srecni. Azam pita Hasana kako moze da mu pogleda u oci. On odgovara da je imao dobre namere ali je ispalo drugacije. Azam govori Hasanu da ce brak njihove dece da se okonca i pita ga ima li jos nesto sto krije od njega. Zilan kaze Hazaru da ide i da u ovim teskim trenucima bude uz Burdzu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site