Ljubav na silu epizoda 61 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 61

By  | 

Adali sa sinom kreće na put, staje na benzinsku pumpu da kupi gorivo. U trenutku očevog izlaska iz kola dečak beži i krije se u prikolicu kamiona. Hazar i Zilan razgovaraju o Beru. Dživan govori novinarki da je besmisleno da tu ostaje zbog njega jer je on invalid. Adali slučaj nestanka svog sina prijavljuje policiji. U porodici Hasana razgovara se o Benu. Halil dolazi u kuću Nizara. Belil govori Halilu da je odlučila da se uda za njega. Adali po velikoj hladnoći trči da traži svog sina i ne pronalazi ga.

Zilan pita Hazara da li čovek može imati dvojnika, Hazar daje negativan odgovor. Resul moli svoju ženu za oproštaj i govori da nije pogledao ni jednu drugu
ženu i da je nju zavoleo dok je još bila u stomaku. Ahuzar se ne slaže sa pristankom Benu da se uda za Halila. Smatra da je to učinila zbog Nizara. Govori da će otići kod Hasana i sa njime o tome razgovarati. Džesur i Dživan odlaze u noćni klub. Dživan priznaje da su se dosta udaljili i da jedva pričaju. Smatra da brat krije nešto od njega.

Gospodja Ašja odvodi dečaka sa ulice kod Zilan. Hazar uzima u naručje dečaka i unosi ga u kuću. Dečak ima temperaturu. Zilan mu stavlja obloge. Adali idalje traži dečaka ali bez uspeha. Zilan govori Berin da imaju gosta. Gospodja Berin pogrešno tumači ove reči i pomišlja da je Zilan trudna. Berin govori Hazaru da ne odstupa od svoje odluke da se uda za Halila. Ahuzar se idalje ne slaže sa njenom odlukom.

Zilan i Hazar vode računa o detetu, medjutim ne znaju ko su mu roditelji. Hazar zove telefonom Adalija ali on se ne javlja. Hazar pita dečaka kako se zove. Dečak odgovara Bariš. Adali po drugi put odlazi u policijsku stanicu kako bi pronašao svoga sina.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno