Ljubav na silu epizoda 61 - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 61

By  | 

Od nadležnih dobija utešni odgovor da će mu pomoći. Zilan, preplašena, govori Hazaru da deteta nigde nema. Hazar, takodje uznemiren, nalazi dečaka na tavanu. Zilan i Hazar su srećni zbog toga. Azam i njegova supruga odlaze kod sina u zatvor. Zilan govori Barišu da nije trebalo tako da uradi već je trebalo da se javi.

Adali dolazi kod Hazara kući. Govori Hazaru da je cele noći tražio svog sina i da Hazar to ne može razumeti jer još nije postao otac. Adali se izvinjava porodici Hasana na pometnji. Hazar teši Adalija i govori mu da ništa ne brine i da je Zilan lepo čuvala dete. Za to vreme dečak koristi priliku i penje se na vrh kuće. Svi su uznemireni u narednom trenutku. Zilan uz veliki napor spašava dečaka koji ne želi da krene kući i izražava želju da podje sa njim i Zilan.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Adali se zahvaljuje Zilan i Hazaru i govori da se sada rodio po drugi put. Hasan i Nizar razgoaraju. Nizar kaže da krivca za podmetanje bombe u klub smatra Resula. Zilan priča Dživanu o dečaku. Dživan kaže da joj uloga majke lepo stoji ali misli da je jošuvek mlada za to. Nizar kaže Hazaru da smatra da je Resul bacio bombu na klub. Hazar odbija da poveruje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site