Ljubav na silu epizoda 62 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 62

By  | 

Ljubav na silu epizoda 62: Hazar drzi poslovni sastanak. Na tom skupu Ahuzar govori o tome da je stekla osnovna znanja iz informatike. Resul odlazi iz kuce zbog posla. Dzesur i Dzivan razgovaraju o zivotu invalida. Zilan otkriva Hazaru da citav dan misli na decaka. Kaze da decak misli da mu je ona majka i da je prvi put posle dve godine progovorio. Dzesur, Dzivan, Hazar i Zilan gledaju romanticni film. Scene u filmu naterale su suze u ocima Zilan.

Ahuzar i Nizar razgovaraju. Ahuzar govori da su brakovi koji se ne sklapaju iz ljubavi za zenu kao da ziva odlazi u grob. Zilan i Hazar razgovaraju o decaku Barasu. Ahuzar obavestava Hazara da je Halilova porodica dosla u Istambul da prose njihovu kci Benu. Trazi od Hazara da razgovara sa Nizarom. Hazar kaze da to nece promeniti Nizarovo misljenje. Ahuzar na tu temu prica i sa Hasanom ali dobija sliccan odgovor.

Dzivan daje predlog da Benu pobegne sa Jusufom i da ce im oni svi pomoci u tome. Hazar pita kako ce to objasniti stricu Nizaru. Dzivan ostaje pri svome i govori da tu nema sta da se objasnjava. Zilan odlazi u apoteku da kupi test za trudnocu. Adali i Hazar razgovaraju. Adali govori da nije mogao da veruje da ce upoznati prijatelja poput Hazara. Resulova supruga je zabrinuta za njega. Zove ga ali se on ne javlja. Hazar i Jusuf razgovaraju. Hazar govori da ce se on pobrinuti za njega i njegovu bezbednost. Nudi mu i novcanu pomoc. Dzivan zove Dilan. Ona sa svojom prijateljicom odlazi u kafic gde je Dzivan sa drugom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno