Ljubav na silu epizoda 79 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 79

By  | 

Ljubav na silu epizoda 79: Hasan moli Ahuzar da razgovara sa Nizarom, govori da se odnosi medju njima mogu popraviti i da ona neće biti na gubitku. Adali se raspituje kod Hazara o stanju Zilan, dobija negativan odgovor. Zatim Adali savetuje Hazara da bude uz Zilan i da se pred njom ponaša dostojanstveno izegavavši sve boli. Zilan je svesna svog lošeg ponašanja prema Hazaru i pita se zbog čega to radi? Nizar i Resul upiru pištolje jedan u drugog. Resul govori da je obećao Hazaru da mu neće ništa i da je sve uradio zbog Zilan. Govori da je tu da ga upozori a ne da puca na njega.

Nizar u to ne veruje i smatra da se pred njim pojavio njegov smrtni neprijatelj koji ga obevštava da će stradati njegov ortak. Resul se obraća Hasanu i govori mu da je Nizar upozoren. Džesur pita Hazara da li on može razgovarati sa Zilan. On to odbija u strahu da će se situacija pogoršati. Ahuzar je ljuta na Nizara i govori da mu hiljadu šansi da, ponovo bi ostao isti. Nuri izdaje naredbu svojim ljudima da pronadju Resula i dovedu ga k njemu.

U posetu Zilan dolaze njeni roditelji brat i sestra. Na vratima sobe pojavljuje se i Burdžu koja joj želi brz oporavak. Zilan govori Burdžu da ona sa Hazarom ima dete i da oni moraju biti porodica, na šta Burdžu odgovara da Hazar najviše na svetu voli Zilan. Nuri je ljut na Resula i optužuje ga što se vidja sa Nizarom. Nuri govori da će ubiti Nizara dok je Resul protiv toga i smatra da nije pravo vreme. Hasan govori Azamu da njegov sin Dživan drži govor u udruženju invalida, poziva Azamovu porodicu da podje sa njima kako bi svi skupa dali podršku osobama sa invaliditetom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Adali govori Hazaru da ne može verovati Resulu. Smatra da on koristi sestrinu bolest kao izgovor a nije je ni posetio. Adali telefonom zove NIzara i pita ga da li je dobro. Nizar je ljut i van sebe govori da nije. Ruja i Džesur udruženim snagama idu u akciju kako bi pomirili Hazara i Zilan. Dživan drži govor u udruženju invalida, govori, da ako se čovek sam ne izbori za ono šta želi, drugačije ne može uspeti. Dvoranom odjekuje aplauz. U tom momentu Dilan ustaje i pita prisutne zbog čega aplaudiraju kukavici! Javno, pred svima, otkriva svoju ljubav prema Dživanu.

Tjani zadatak koji su izvršili Džesur i Ruja je uspešno obavljen. Nuri dolazi kod Nizara, stavlja mu pištolj na čelo i govori da će mu se osvetiti jer je on ubio njegovog brata.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site