Ljubav vera nada od 17 do 20 epizode - Turske-Serije.Net

Ljubav vera nada

Ljubav vera nada od 17 do 20 epizode

By  | 

Ljubav vera nada Ljubav vera nada od 17 do 20 epizode

17 Epizoda


Hava će prvi put uočiti nešto čudno u vezi s Jusufovim osećajima. Odlučuje mu prirediti iznenađenje. U tom trenutku Toprak isto tako Jusufu sprema drugo iznenađenje! Hoće li Betul, koja je od Jusufa doživela neočekivani udarac, napustiti konak? Sa kim će se Jusuf poslužiti kako bi vratio Havu u konak? Hava će odgovorom šokirati Jusufa koji joj se našao pred vratima! Sultan će, protivno ovom Havinu potezu, dovesti Jusufa i Toprak korak bliže jedno drugom! Remzi će s Toprak naći kompromis između nje i Sitkija. Međutim ovom se suprotstavlja Jusuf! Džunejt susreće osobu koja ga je prijavila! U tom trenutku Hamijet pokreće sve da sazna ko je odabranica Jusufovog srca!

18 Epizoda

Jigit se obraća Munever kako bi njenu ljubav stavio na probu. Hoće li se Munever vratiti Jigitu kojeg toliko voli? Hava menja ljubavnu taktiku, ali Jusuf je prozre. Sada je na redu Jusuf… On povlači potez kojem se Hava neće moći odupreti!
Jusuf još jedanput šokira Havu uručivši joj nezaboravan dar. Hava je sada sigurna da je on zaljubljen u nju! U tom trenutku u konak stižu nalazi DNK-analize. Ti će nalazi uticati na sudbinu Have i Toprak!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


19 Epizoda

Toprak i Sitki se rastaju. Sučeva odluka pritom sve iznenadi… Na sudu će i Remzi pokazati svoje pravo lice. Mehmet predano prati tragove koje Hava ostavlja za sobom. Na putu je rasplet igre koju Hava igra s Jusufom. Džunejt misli da ga je Remzi prijavio. Kako bi mu se osvetio, traži Havinu pomoć. Hava će ga itekako sterati u kut…

20 Epizoda

Jusuf je testira pomoću darova koje joj šalje. Hava pak nema pojma da je izvrgnuta velikom iskušenju. Sitkijeva majka Sabrije dogovara se s Hamijet. Toprak je prisiljena vratiti se kući. Sitki gubi kontrolu. Toprak se u trenutku velike smetenosti nađe licem u lice s Jusufom.
Remzi biva prisiljen dopustiti Havi da se zaruči za Džunejta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site