Ljubav vera nada od 35 do 38 epizode - Turske-Serije.Net

Ljubav vera nada

Ljubav vera nada od 35 do 38 epizode

By  | 

Ljubav vera nada od 35 do 38 epizodeLjubav vera nada od 35 do 38 epizode

35 Epizoda

Hamijet podržava rastanak Munever i Ujgara. Tom odlukom dovodi Munever u veliku opasnost! Mehmet biva šokiran vestima koje je saznao! Dobro se nabrusio u odnosu na Jusufa te menja taktiku. Jusuf se poverava Mehmetu… U Istanbulu Hava je na pragu potpuno drukčijeg života. Toprak odlučuje razgovarati s Jusufom. Sultan čini sve kako bi to sprečila.

36 Epizoda

Toprak se susreće s Jusufom kako bi mu rekla istinu o svemu! Ali nju će to skupo kostati! Jusuf odlazi u Istanbul i nalazi Havu. Oboje se predaju svojoj ljubavi. Međutim, jedna će sitnica, koju je Hava zaboravila, sve poremetiti! Hava objašnjava Jusufu sve o prstenima! Njih dvoje, u Istanbulu prepuštaju se svojim snovima.
Jusuf Havi sprema veliko iznenađenje!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


37 Epizoda

Nažalost, tajne iz prošlosti kvare Havinu sreću. Hava odlučuje priznati sve što je uradila! U tom trenutku Hamijet nastoji otkriti gde to Jusuf zapravo ide. Saznaje kako se i Hava uputila u Istanbul! Hoće li se Jusufov i Havin san prekinuti povratkom u Urgup? Jigitov je život u opasnosti. Munever saznaje kako je Ujgar organizovao ljude da prebiju Jigita. Munever se nesebično žrtvuje za Jigita.

38 Epizoda

Jusuf uočava ranu koju je Munever skrivala. Samo je korak do otkrića onoga što je Ujgar činio! Hamijet saznaje kako Toprak više nema mleka. Sada više nema razloga boraviti u vili. Hava saznaje da je kći koju Jigit voli u stvari Munever. Ona shvata prave Sultanine namere i odlučuje tim igrama stati na put. Na dan Havinog  dolaska u vilu Sultan će otići!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site