Ljubav vera nada od 68 do 71 epizode - Turske-Serije.Net

Ljubav vera nada

Ljubav vera nada od 68 do 71 epizode

By  | 

Ljubav vera nada od 68 do 71 epizode

68 Epizoda
Hava se pristaje naći sa Džunejtom, kako bi ga odvratila od konaka. Džunejt od nje traži da mu vrati novac koji je dao za njenu  veridbu i preti da će, ako mu ga ne da, sve reći Jusufu. Havi je dosadilo neprestano lagati, ne zna kako da dođe do tolikog novca. Munever je saznala što se događa te odlazi k Selmi po objašnjenje. Tokom njihove prepirke, Selmina majka čula je da je njena kći trudna.
69 Epizoda
Selma ima dve mogućnosti. Ili će uveriti Jigita da je vreme da se venčaju ili će otići na pobačaj. Munever se izjada svom bratu i kaže mu za Selmu i Jigita. Jusuf poludi kad sazna šta se događa. Hamijet tokom objeda nastoji podstaknuti Jusufa i Bade da se zbliže. To je promaklo samo Jusufu. Sultan Havu upozori na Bade, ali ona to ne shvati ozbiljno.
70 Epizoda
Sultan Havu upozori na Bade, ali ona to ne shvati ozbiljno. I baš kad je Hava Džunejtu vratila dug i odahnula, probleme joj počinje stvarati Bade koju joj je poslala Hamijet. Hava je ljubomorna na Badinu lepotu i prisan poslovni odnos s Jusufom. Hamijet želi da Hava poludi od ljubomore i izgnjavi Jusufa. Misli da će ljubomora pokvariti njihov odnos. Nalaže Sultan šta da učini, ali ona nema nameru ispuniti njen nalog.
71 Epizoda
Sultan nije ni svesna da je Havu učinila samo ljubomornijom. Jusuf je svojoj najdražoj zaručnici izvadio kreditnu karticu. Hava više nema financijskh problema te zbog griže savesti odluči pomoći Džemile, ali od nje doživi nešto što nije očekivala. Selma je odustala od Jigita i otišla na pobačaj. Uprkos  svim svojim nastojanjima, Jigit se ne uspeva videti s Munever. Oseca grižu savest zbog toga što je uništio Selmin i Muneverin život. Nije ni svestan šta će mu se dogoditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site