Ljubav vera nada od 8 do 10 epizode - Turske-Serije.Net

Ljubav vera nada

Ljubav vera nada od 8 do 10 epizode

By  | 
Ljubav vera nada od 8 do 10 epizode

Hava i Toprak

Ljubav vera nada od 8 do 10 epizode

8 epizoda

Jusuf traži od njenog partnera da se suoči s njim kao muškarac. Mehmet, bez obzira na Jusufa, ne odustaje od kandidature za predsednika opstine. Međutim prisiljen je naći novac. Prve korake u tom smislu poduzima bez Jusufova znanja. Jigit čini sve da ne izgubi Munever, ali to mu ne polazi za rukom. Munever donosi odluku koja će joj promeniti život.

9 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hava se udružila s Remzijem i kuje opasne planove kako bi uklonila Džunejta. Ako provede taj plan, svladaće sve prepreke na putu do Džunejta. Ako nešto pođe po zlu, ona će prva nastradati! Džunejt je uveren da ga je Jusuf prijavio!
Na sudu, tokom postupka koji se vodi protiv njega, kune se kako će naći onoga ko ga je prijavio i osvetiti mu se! Hava kreće bliže upoznati Jusufa. Otkriva njegovo tajno skrovište te se priprema približiti mu se!

10 epizoda

Toprak shvata da ju je Sitki prevario. Povrh toga, ona saznaje kako je Sitki unajmio stan! Odlazi mu na kućni prag. Toprak očekuje iznenađenje koje će teško zaboraviti! Hava procjenjuje svaku situaciju u kojoj bi mogla privući Jusufovu pozornost. Pod iftarskim šatorom koji je postavila porodica Handžioglu ona će još jedanput privući Jusufovu pozornost! Munever je požalila zbog svoje odluke o udaji za zemaljskog upravitelja. Zajedno s Jigitom odlučuje sve reći Jusufu. Međutim tom se prilikom dogodi nešto što niko nije očekivao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site