More ljubavi - Turske-Serije.Net

Stare serije

More ljubavi

By  | 

More ljubavi

U malom ribarskom mestu živi Estrelja Marina devojku koju su odgajali kumovi, skromna porodica. Estelja je rođena nakon što su njenu majku silovali. Kasilda –Marinina majka je izgubila razum nakon sto je rodila Estelju i od tada luta ulicama.U istom mestu živi nitkov Leon Pora Mantjel sa svojim ćerkama, Orijana i Elenitom.Orijana je arogantna, dok je Elenita plemenita.

Nakon mnogo godina Viktor se vraća u grad Ploju Eskon.Viktor je pao u depresiju i hoce da ostatak zivota provede u svom rodnom gradu. Orijana zeli da ga zavede ali on se zaljubljuje u Esteljitu i ona mu uzvraća ljubav.Medjutim, njegov život nije skroz jednostavan, pa krije svoju prošlost od nje.

Leon Pera je najbogatiji čovek u mestu i ponosan je na svoju ćerku Orijanu koja je diplomirala. Orijana nije dobra osoba,sebična je i puna mržnje.Leon želi da izgradi hotelski objekat koji prepušta svojoj cerci Orijani. Ali da bi ga izgradio treba da otkupi celo mesto od Viktora Manuela koji je pravi vlasnik cele Plaje Eskondide..Orijana se zaljubljuje u Viktora ali on ne želi ni jednu ljubavnu vezu.Viktor upoznaje Marinu i zaljubljuje u nju. Njihova veza će biti puna prepreka Orijana će svašta činiti kako bi ih razdvojila. ali i Leon se zaljubljuje u Marinu i zajedničkim snagama otac i kćer će pokušati da ih razdvoje.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!