Lockdown Ki Love Story – 111. ep. – Milky i njena majka su otele Dhruva!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 111. ep. – Milky i njena majka su otele Dhruva!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 111. ep. – Milky i njena majka su otele Dhruva!

Nakon što se osvesti, Sonam ispriča porodici šta se desilo. U sećanju prikažu kako su Sonam i Dhruv jeli sladoled kad su naišli neki muškarci u džipu i oteli Dhruva. Sonam je potrčala za njima i povredila glavu.
U sadašnjosti, Nutan krivi Sonam. Sheetal krišom pozove Milky i zove je da se vrati kući i obavesti je da je Dhruv otet.
Sheetal odvodi Nutan u hodnik i kaže joj da je možda Pratap oteo Dhruva. Policija upita Shashikanta da li sumnja na nekoga. Nutan kaže da ona sumnja na Sonaminog oca, Pratapa. Sonam stane u očevu odbranu, ali Sheetal je uverena da on stoji iza ovoga. Sonam razmišlja kako mora da spasi i oca.
Milky se vrati i moli Nutan za oproštaj. Nutan joj oprosti.
Policija uhapsi Pratapa i objasne Subhadri da su ga Jaiswalovi optužili za Dhruvovu otmicu. Pratap komentariše da pokušava da spasi svoju ćerku od Jaiswalovih, a oni su od njega napravili kriminalca. Odlučan je da neće dozvoliti da se Sonam i Dhruv spoje.
Jaiswalovi dobiju pismo otmičara u kom pišu dva uslova da bi pustili Dhruva živog: prvi je 2.500.000 rupija a drugi je razvod Dhruva i Milky. Milkyna mama optuži Sonam da je ovo osmislila zajedno sa svojim ocem. Milky uplakana kaže Nutan da prihvati uslov, spremna je da žrtvuje svoju ljubav da bi spasila Dhruva.
Kasnije, Milky i njena majka proslavljaju što im je plan otmice uspeo. Prikazuju da je Dhruv u kući Milkynih roditelja. Milky razmišlja kako će sve uraditi sama da ne bi morala da deli novac sa Sheetal.
U zatvoru, Sonam se izvini Pratapu i obeća da će ga izvući odatle.
Milkyna mama pokuša da nahrani Dhruva, ali on odbija da jede, doziva Nutan i Sonam i plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Sonam traži Dhruva. Dhruv je ugleda sa balkona kuće i pokuša da je dozove, ali neki muškarci mu zapuše usta i odvedu ga. Sonam se okrene osetivši nešto čudno.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site