Lockdown Ki Love Story – 117. ep. – Dhruv je u komi!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 117. ep. – Dhruv je u komi!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 117. ep. – Dhruv je u komi!

Milky zapreti Nutan da će im uništiti šator ako Sonam i Dhruv zapale vatru. Nutan i Shashikant joj kažu da radi šta hoće. Dhruv i Sonam zapale vatru. Nutan ih blagoslovi. Milky naredi svojim ljudima da sruše šator, pa potom besna ode. Porodica proslavi Lohri. Pratap ih pozove da budu kod njega kući. Sonam se složi, neka povede Dhruvovu porodicu a ona će ostati tu inače će Milky pomisliti da su se uplašili. Nutan se zahvali Pratapu. Shashikant i Pratap se zagrle. Pratap kaže da veruje Sonam, kaže joj da se čuva i da mu kažu ako bude problema. Pratap i Subhadra odu.
Noću, dok Dhruvova porodica spava, Milky dođe i zapali Nutaninu maramu. Nutan se probudi i počne da vrišti. Porodica je spasi. Dhruv se uplaši i sećanja mu prođu kroz glavu, pa se onesvesti. Porodica odvede Dhruva u bolnicu. Sutradan im doktor kaže da je Dhruv doživeo emotivni stres videvši majku u plamenu. Zbog tog šoka je Dhruv pao u komu. Dali su mu injekciju da bi kontrolisali otok na mozgu. Prekosutra će operisati Dhruva i tad će pozvati specijalistu iz Delhija čija usluga košta 5 miliona rupija. Shashikant kaže da je Milky blokirala njihove bankovne račune. Nutan se pita kako će spasiti Dhruva. Sonam odluči da uradi nešto.
Sonam, Nutan i Sheetal dođu kod Milky. Ona pristane da im pomogne, ali zauzvrat će morati da urade šta im kaže. One se slože. Milky im zatraži da se prvo na kolenima izvine. One poslušaju. Milky im potom kaže da spreme posmrtne rituale za Dhruva jer će umreti za dva dana. Ona će malo patiti pa će se opet udati i otići za Mumbaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Doktori kažu Shashikantu da se Dhruvov otok povećava i traže da spreme injekciju. Milky natera Sonam da pripremi sve za Dhruvove posmrtne rituale.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *