Lockdown Ki Love Story – 125. ep. – Venčanje Sonam i Dhruva – KRAJ SERIJE!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 125. ep. – Venčanje Sonam i Dhruva – KRAJ SERIJE!

By  | 

U sećanju prikažu kako Sonam obaveštava Sheetal za Milkynu lažnu trudnoću a Sheetal nju da je Milky ubila Batasu i da ucenjuje Nutan. Sonam kaže da moraju da nateraju Milky da prizna zločine a potom zatraži od Sheetal da kaže Dhruvu da pristane da oženi Milky da ne bi povredila Nutan. Kraj sećanja.
Sonam kaže Milky da je znala da će da je povredi pa je došla spremna, a Dhruv je još uvek u bolnici. Dovešće ga kad ona (Milky) zauvek napusti kuću. Shashikant pozove policiju. Milky uperi pištolj u Nutan i zapreti da će je ubiti ako Sonam ne ubije sebe. Sonam pristane da se ubije. Sheetal pokuša da otme pištolj Milky. Milky puca u Nutan, ali je Sonam spasi. Policija stiže. Nutan ošamari Milky.
U sledećoj sceni, Sonam siđe dole obučena kao mlada. Dhruv i Sonam se nasmeše jedno drugom. Oni razmene vence, a potom Dhruv stavi sindur Sonam. Oni obiđu sedam krugova i sveštenik ih proglasi mužem i ženom. Oni uzmu blagoslove od roditelja. Shashikant kaže da je sad njihova ljubavna priča u izolaciji dovršena. Svi poziraju za porodičnu sliku sa osmehom.

Kraj!

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno