Lockdown Ki Love Story – 41. ep. – Sonam ima Koronu!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 41. ep. – Sonam ima Koronu!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 41. ep. – Sonam ima Koronu!

Ujutru, kad se Dhruv vrati kući, zatekne po celoj svojoj sobi slike njega i Sonam. Milky objasni da je ona okačila te slike da bi se on osećao bolje, zna da on samo glumi da je ljut na nju (Sonam). On pobesni, pobaca slike i kaže da mrzi Sonam, pa iskritikuje Milky. Milky je srećna što je on uništio slike, jer da je ona to uradila, on bi je ošamario. Čekaće dan kad će njihova slika biti uramljena. On je uvereva da se to neće desiti, ona i Sonam su mu uništile život.
Policija dolazi u njihovu kuću i obaveštava porodicu da sumnjaju da svi oni imaju Koronu s obzirom da je Sonam pozitivna. Rekla je da je živela tu, stoga svi oni moraju biti u kućnom karantinu. Nutan, Milky i Sheetal su bile u bliskom kontaktu sa njom, stoga one moraju biti u različitim sobama. Sonam će tu biti 14 dana, dok joj ne stigne negativni nalaz. Sonam dolazi tu sa svojim stvarima. Dhruv se buni, traži da je odvedu u bolnicu. Inspektor objašnjava da u bolnici nema slobodnih kreveta, a Sonam je rekla da su oni svi bili u bliskom kontaktu, pa zašto bi je vodili negde drugde. Subhadra sluša sve ovo preko telefona. Sonam izjavi da ne želi ništa od njih, samo želi da boravi tu u izolaciji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Sonam zatraži od Dhruva da kaže Milky da se ne meša kad njih dvoje pričaju. Dhruv uzme Milky za ruku da bi napravio Sonam ljubomornom i kaže da je veoma srećan. Milky se nasmeši.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site