Lockdown Ki Love Story – 42. ep. – Shashikant ošamari Dhruva!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 42. ep. – Shashikant ošamari Dhruva!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 42. ep. – Shashikant ošamari Dhruva!

Dhruv besni zbog toga što će Sonam boraviti u njegovoj kući, pa namerno uhvati Milky za ruku da bi napravio Sonam ljubomornom i slaže da mu je drago što su se venčali i da je srećan. Milky zamoli Sonam da izađe iz njihovih života. Sonam je uverava da će nju (Milky) karma kazniti. Milky krene ka Sonam sa namerom da je izbaci iz kuće, ali je Shashikant zaustavi i zapreti joj da se nije usudila da dotakne Sonam. Nutan njemu kaže da se nije usudio da zaustavi Milky. Milky i Dhruv traže od Sonam da napusti kuću. Ona to odbije. Milky pokuša štapom da je otera, ali joj Shashikant otme štap. Hulchul i Bablu dođu tu i zalažu se za to da Sonam ostane tu. Dhruv podseti Hulchula da mu je on nudio da ubije Sonam (to je bilo kad je Sonam slušala njihov razgovor pa je Hulchul hteo da joj dokaže da je Dhruv voli) a sad mu traži da ostane kod njega kući. Shashi ošamari Dhruva i kaže da ga je sramota njega. Stalno je pokazivao ljubav prema njoj, a danas priča o njenom ubistvu. Pričao je da ne može da živi bez Sonam, a danas ju je ostavio da umre. Odluči da će Sonam ostati tu 14 dana. Nutan se pobuni, ali je Shashikant ućutka.
Sonam se raspakuje u sobi. Ankita govori Dhruvu da je u Sonaminoj sobi prevruće. Dhruv ode kod Sonam da bi joj dao ručni ventilator/lepezu, ali ima uslov.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *