Lockdown Ki Love Story – 54. ep. – Dhruv odbije da dovrši venčanje sa Milky!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 54. ep. – Dhruv odbije da dovrši venčanje sa Milky!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 54. ep. – Dhruv odbije da dovrši venčanje sa Milky!

Nutan uverava Sonam da će Milky osvojiti Dhruva. Sonam joj kaže da ako je toliko uverena u to, ne treba ona (Sonam) da joj smeta. Dodaje da je venčanje sa Milky polovično i uverena je da ga Dhruv neće dovršiti. Nutan donese novčić i kaže da će danas okončati svađu – baciće novčić i ako bude glava, Dhruv je njen, a ako bude pismo, Dhruv je Milkyn. Sonam odbije da igra, Dhruv nije stvar pa da o njegovom životu odlučuje igra. Nutan je zakune u njihovu ljubav, mora da igra ako je ikad volela Dhruva. Sonam pristane da igra, veruje Bogu i igraće. Dhruv dođe tu i upita šta to rade. Shashikant koji je svedočio svemu tome mu objasni. Nutan okrivi Sonam da je ona nju izazvala, na šta joj Sonam odgovori da ne svaljuje na nju krivicu za svoje glupe ideje. Dhruv im kaže da prestanu, neka ga iseku na komade i podele. Nutan ga nagovara da dovrši venčanje sa Milky zbog nje, Sonam je rekla da neće dozvoliti da se to desi. Dhruv kaže da je jednom pogrešio što je verovao Sonam, neće opet pogrešiti i neće dovršiti venčanje sa Milky. Sonam zahvali Bogu što je poslao Dhruva koji je zaustavio bacanje novčića.
Dhruv vidi da je na novčiću na oba strana pismo i seti se da mu je otac rekao da ako ispadne pismo, on će biti Milky.
Nutan uverava Milky da će se Dhruv venčati sa njom isključivo zbog Sonam. Dhruv besan dođe i izbaci Milky, a potom pokaže Nutan novčić i pita je šta je to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Nutan napušta kuću. Dhruv pokuša da je zaustavi. Nutan postavi uslov – ako želi da ona ostane u kući, mora da obiđe krugove (da se venča) sa Milky.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site