Lockdown Ki Love Story – 82. ep. – Raghav i Milky se udruže!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 82. ep. – Raghav i Milky se udruže!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 82. ep. – Raghav i Milky se udruže!

Dok inspektor ispituje Ankitu kući, tokom suđenja Milkyn advokat optužuje Jaiswalove da su pokušali da zapale Milky zbog miraza i pokaže neke dokaze. Advokat Jaiswalovih govori da je Milky sama pokušala da se zapali. Sudija odbije zahtev za kauciju i odredi pritvor na 15 dana za Nutan i Shashikanta.
Raghav obaveštava Milky da je porodici njenog muža određen pritvor i ponudi joj svoju pomoć. Milky ga pita zašto bi joj on pomogao. Raghav odgovori da želi da se osveti Dhruvu tako što će mu oteti njegovu ljubav. On joj ponudi dogovor – ona može da zadrži Dhruva, a on će odvesti Sonam. Milky se složi.
Dhruv očajan saopštava porodici da je kaucija odbijena. Oni ga teše i uvereni su da će on pronaći izlaz. Shobakant, Raghav, Sumitra i Sheetal dođu tu. Dhruv zatraži od njih da odu. Shobakant kaže da ga je pre 25 godina Shashikant poslao u zatvor, danas je dobio mir videvši ih bez roditelja – oseća da mu se 25 godina stara rana izlečila. Posavetuje Ankitu da ode kod svojih roditelja, jer će se njen muž vratiti tek za 6 godina. On se zahvali Sonam jer da nije bilo nje, ovo se ne bi desilo. Ona je uništila porodicu. Sonam i Shobakant uđu u raspravu. Dhruv besno zgrabi Shobakanta za okovratnik.

Gledaćete: Shashikant kaže Dhruvu da izašli oni iz zatvora ili ne, Sonam treba da uđe u njegov život i traži od njega da plati cenu. Dheeraj savetuje Dhruva da potkupi Milky jer ga ona ne voli. Milky kaže Sonam da kaže Dhruvu da odluči. Tad se pojavljuje Dhruv koji kaže da je doneo odluku.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno