Lockdown Ki Love Story – 84. ep. – Raghav i Nutan se udruže!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 84. ep. – Raghav i Nutan se udruže!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 84. ep. – Raghav i Nutan se udruže!

Sumitra (Raghavova majka) plače zbog svoje bespomoćnosti – pre mnogo godina je Shobakant napravio grešku, a sad i Raghav isto to radi. Razmišlja da bi se sve vratilo u normalu kad bi mogla da spasi Shashikanta i Nutan od lažne optužbe.
Sheetal priča sa Milkynom majkom preko telefona i kaže da je Milky pametno smestila porodici svog muža za navodni pokušaj spaljivanja. Pita je za dogovor koji su njih dve sklopile – daće joj nakit i novac ako se Dhruv i Milky venčaju. Sumitra snimi taj razgovor, ali se onda okrene i ugleda Raghava koji joj besno otme telefon i razbije ga. Zatraži od nje da se ponaša kao njegova majka.
Dhruv poseti Dheeraja u zatvoru koji ga posavetuje da da Milky koliko god novca želi, svu imovinu i sav nakit pošto ga ionako ne voli, a oni će početi život iz početka.
Raghav poseti Nutan i kaže joj da on nikad nikome nije rekao za njen plan da pošalje Sonam. Oni su istom timu – zatraži njenu podršku da bi oboje pobedili. On uzme blagoslov od nje i oni nahrane jedno drugo slatkišima.
Dhruv sretne Raghava ispred zatvora, ali ga Nutan uveri da nju nije posetio. Dhruv joj zatraži ključ od sefa i objasni šta će da uradi, zbog čega se ona šokira. Shashikant ga podrži u odluci.
Dhruv saopšti Milky da su doneli odluku.

Gledaćete: Milky kaže Dhruvu da izabere između svoje porodice i Sonam. Dhruv joj da ogromnu svotu novca i nakit i kaže joj da je sve to za nju, a za njega Sonam.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno