Lockdown Ki Love Story – 85. ep. – Dheeraj doživi srčani udar!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 85. ep. – Dheeraj doživi srčani udar!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 85. ep. – Dheeraj doživi srčani udar!

Dhruv donese dve torbe i da Milky novac, nakit i imovinske papire i kaže da je to za nju, a za njega je Sonam. Traži od nje da prihvati dogovor. Milky baci imovinske papire i kaže da može da se odrekne svog bogatstva zbog njegove ljubavi. Dhruv joj kaže da ona neće dobiti ništa ako izabere njega, greši ako misli da će dobiti njegovu ljubav. Milky kaže da može da prihvati sve, ali će ostati sa njim. Neka izabere između Sonam i svoje porodice.
Shobhakant pokaže Sheetal sliku nekog starca i kaže joj da pokaže tu sliku Sonam i da joj kaže da ako ne posluša Milky, udaće Snehu za njega.
Milky poseti Nutan u zatvoru i obavesti je da je Dhruv pokušao da je kupi novcem. Nutan odgovori da je znala da neće prihvatiti novac, ona je njena prava naslednica. Ponosna je na nju. Milky kaže da je znala da će je ona razumeti. Nije srećna što je porodica njenog muža iza rešetaka, ali kad Sonam ode, opet će biti zajedno. Nutan je blagoslovi.
Raghav poseti Dhruva i počne da ga provocira rekavši da je u kući od muškaraca ostao samo Dhruv, a njega lako može da ukloni sa svog puta. Pokaže mu sliku Snehinog mladoženje. Kaže mu da je Ankita veoma lepa žena – mnogi bogataši će svoje bogatstvo trošiti na njenu lepotu. Dheeraj mu besan zapreti da će ga ubiti kad izađe. Raghav mu kaže da ne zaboravi da će on (Raghav) brinuti o njegovoj (Dheerajevoj) porodici. Dheeraj se priseća Raghavovih reči. On se onesvesti držeći se za grudi. Inspektor ga odvede u bolnicu i o tome obavesti Dhruva. Kad porodica dođe u bolnicu, inspektor ih obavesti da je Dheeraj imao srčani udar. Porodica plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Sonam kaže Milky da je spremna da plati cenu da oslobodi Dhruvovu porodicu, pita je šta želi. Milky joj kaže da treba (Sonam) da se uda za Raghava. Sonam je šokirana.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site