Lockdown Ki Love Story – 86. ep. – Milky zatraži od Sonam da se uda za Raghava!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 86. ep. – Milky zatraži od Sonam da se uda za Raghava!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 86. ep. – Milky zatraži od Sonam da se uda za Raghava!

Sheetal pokaže Sonam sliku starca i obavesti je da Sobhakant želi da oženi Snehu za tog čoveka, a svi njeni muški članovi porodice su u zatvoru, a Dhruv je ionako potpuno slomljen jer mu je venčanje propalo a i porodica mu je iza rešetaka. U svakom trenutku može da ubije Raghava i Shobakanta i da završi u zatvoru. Optuži je da se sve dešava zbog nje (Sonam) i od njene (Sonamine) odluke zavisi šta će se dalje dešavati. Sonam plače. Subhadra je čula ovaj razgovor.
Sonam koja je čula Dhruva kako izjavljuje da mu je sad samo preostalo da ubije Raghava i Sobhakanta se spakuje i odluči da napusti grad pre nego što iko sazna jer se smatra odgovornom za sve što se desilo.
Dok Sonam i Subhadra odlaze, sretnu Milky koja ih zaustavi. Milky joj kaže da će Dhruv poći za njom gde god da ode, tako da to nije rešenje za ovaj problem. Dhruv se tad vrati kući, pa Milky zatraži od Sonam da se za 2 sata nađu u hramu da popričaju.
Dok Raghav, Milky, Sobakant i Sheetal proslavljaju razvoj događaja, Dheeraj je u kritičnom stanju. Ankita krivi Nutan za sve.
Sonam se nađe sa Milky u hramu. Sonam je pita šta želi da bi oslobodila Dhruvovu porodicu. Milky joj kaže da mora da se uda za Raghava. Sonam je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Sonam spreči Raghava da joj stavi sindur i kaže da će ga staviti kad se venčanje dovrši. Milky pita koliko će morati da čekaju. Sonam odgovori samo sedam dana.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site