Lola (Bella calamidades) - 1. epizoda

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella calamidades) – 1. epizoda

By  | 

Lola (Bella calamidades) – 1. epizoda
Prevod: Anabela. Hvala!

Prva epizoda počinje sa Dolores Karero, zvanom Lola, malom devojčicom koja je uz oca koji deluje jako bolesno. Ona je u suzama, on je moli da ode kod svoje kume, Lorense Maćado da potraži pomoć. Ona ga ne želi ostaviti samog, ali ipak odlazi Lorensinoj kući gde zatiče Marsela, njenog sina koji odlazi da potraži majku unutar kuće. Po mračnoj noći i kiši koja pljušti kao iz kabla, na ulazu u Lorensinu kuću je zatekne i Akiles Barasa, na prvi pogled, prljavi i ogavni starac. Lola ga se plaši, udari ga i pobegne iako on insistira da može nekako pomoći njenom ocu, kojeg iz nekog razloga smatra bednikom. Na putu prema kući, Lolita sretne Kajetana, seoskog sveštenika, zajedno odlaze njenoj kući da vide šta je njenom ocu.

Sledećeg dana, sahrana je Lolinog oca, Hose Karera, prisustvuje otac Kajetano koji održava pogreb, na groblju. Lolita je tužna i uplakana, a iz daleka sve to gleda starac Akiles koji se smeje zlobno.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!