Lola (Bella Calamidades) - 107. do 113. epizode!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 107. do 113. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
107: Otac Kajetano upozori Akilesa da greši ako misli da može da zlostavlja Lolu. Prisila govori Marselu da je on isti, možda i gori ludak od Lole. Akiles govori Kajetanu da će mu reći sve što želi da zna. Marselo saopšti Prisili i Silvani da je vreme da odu iz njegove kuće. Akiles se ispoveda Kajetanu i priznaje mu da je on Lolin deda.
Marselo jasno daje do znanja da je isključivo njegova stvar ako se zaljubio u pogrešnu osobu (Lolu). Otac Kajetano je zgranut onim što je čuo od Akilesa. Lorensa je takođe mišljenje da su Prisila i Silvana preterale i da je vreme da odu iz kuće. Akiles zamoli Lolu da kada dođe veče, da se zatvori u svoju sobu i ne izlazi odatle do jutra. Možda je reč o poseti jednog duha koji dolazi.
Kada padne noć, on očekuje nekoga.
Marselo kaže Prisili da je isključivo njen problem šta god da uradi, ali neće mu nabiti grižu savesti.
108: Lola čuje Akilesa da poželi dobro došlicu nekom čoveku po imenu Havijer. Ovaj govori Akilesu da počne da potpisuje neka dokumenta. Lola se pita ko li je taj čovek. Sledećeg dana Lola potpiše neke papire na Akilesovu molbu. Kaže joj da je slobodna i da može da radi šta želi (on ide negde na kratko vreme).
Romano ugleda Akilesa u skupocenom automobilu, čistog i fino obučenog.
Lola čuje neke zvukove po kući noću, ubrzo shvata da to nije vetar, neko je unutra. Preplašena je i pokušava da smiri sebe i uveri da nisu duhovi ni čudne pojave.
Marselo traži Prisilu i pronalazi je, u nekoj kolibi su mokri od kiše. On joj govori da neće ni da mrdne nigde dok ne prestane da plače.

We don’t own this picture.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site