Lola (Bella Calamidades) - 107. do 113. epizode!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 107. do 113. epizode!

By  | 

109: Čini se da se strast između Marsela i Prisile konačno rasplamsala, njih dvoje počnu da se ljube. Lola počne da vrišti kada u starom ormanu zatekne svoju tetku Martu!
Marselo i Prisila provode noć zajedno. Lola je primorana da zavali šamarčinu tetki da bi je smirila.
Silvana je zabrinuta za Prisilu, a Lorensa je uverava da će Marselo ubrzo da se vrati sa njom. Marta je zgrožena što Lola boravi sa matorim Akilesom tu, prokomentariše da ona ne bi živela sa njim ni da joj je 100 puta deda. Lola kaže da je prava noćna mora što ponovo mora da je vidi, neka odmah izađe iz “Akilesove straćare”.
Marta sledećeg dana insistira da povede Lolu sa sobom odatle, pita se kako može da živi sa pacovima tu.
Lorensa i Silvana zateknu Marsela i Prisilu u krevetu! Marta je zgrožena što mora da se okupa u prirodi, insistira da Lola mora da ide sa njom u prestonicu, već istog dana!
Lorensa želi da razgovara sa Marselom o problemu koji će tek da nastane zbog noći koju je proveo sa Prisilom, a ona (Prisila) je na sedmom nebu zbog toga!
110: Marta je sva zgranuta kada joj Lola udari par pesnica i postavi je na svoje mesto. Marselo smiruje Lorensu, razgovaraće sa Prisilom i Silvanom, nije silovao Prisilu, bilo je samovoljno. Nešto kasnije u kući nastaje pravi haos, svađa eskalira, prekida je komesar koji je došao u posetu.
Silvana već ima plan kako da iskoriste situaciju sa Marselom. Lola je iznenađena kada vidi da se Akiles vratio na imanje zbog Marte, zna da se ne podnose i da će da nastane haos ako je ugleda tu. Akiles je uprkos tome počeo da sumnja da u kući miriše na parfem (Martin).
111: Akiles preti da će ubiti Martu ako je vidi na svom imanju. Ubrzo dolazi do haosa kada je Akiles i zaista ugleda i počne da je davi. Lola odbrani svoju tetku, jasno mu daje do znanja da neće dopustiti da je povredi.
Marselo je odlučan da izbaci Lolu iz svoje glave i preboli je, te je zato doneo odluku da se oženi Prisilom. Ovo saopštava za stolom, Prisila i Silvana skaču od sreće. Lorensa mu suznih očiju daje svoj blagoslov.
112: Akiles govori Marti da će morati da pomaže Loli i njemu, kao i sve ostale služavke, ako želi da ostane pod istim krovom. Ponovo priča sa Lolom i zamoli je da potpiše nešto, uveravajući je da time ne gubi ništa, štaviše, suprotno je.
Prisila ima samo jednu želju – da se uda za Marsela sada. Marta otkriva Loli da joj nije ostalo nimalo novca, jedino joj je ostala ona, samo nju ima od porodice. Kasnije je vidimo obučenu u stare i prljave stvari, primorana je da pomaže na imanju i trpi Akilesova ponižavanja.
113: Lola se začudi kada ugleda advokata koji je bio u poseti Akilesu i pre par noći, on joj daje do znanja da zna da je ona Akilesova unuka, videvši Martu, izjavi da je bolje da dođe nekom drugom prilikom.
Prisila i Marselo su zakazali datum venčanja. Dok je Prisila na sedmom nebu, Marselo je nesiguran jer i dalje misli na Lolu. Braća Galeano krišom odlaze na Akilesovo imanje dok je on na njihovom imanju pričajući sa Rehinom. Krenu da stave u neki džak tetku Martu, misleći da je u pitanju Lola.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site