Lola (Bella Calamidades) - 19. epizoda sa prevodom

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 19. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Naćo preveze Prisilu koja se i dalje pretvara da je bez svesti u sobu, stavlja je na krevet, a Silvana nastavlja sa svojom dramom, njena malena ne diše. Naćo iskoristi priliku da Prisili da “veštačko disanje”, i zbog šamara koji je dobio od nje, poljubi je pred svima. Prisila nije očekivala ovo i odmah otvori oči, oživela je! 😀
Rehina priča sa Lolom preko ograde, otkrije joj da joj nije ni tako antipatična (Lola Rehini).
Prisila ostane nasamo sa Silvanom, gori od besa jer ju je Naćo poljubio. Silvana je pita zašto je onda iscenirala pad, dogovorile su se da će ovoga puta ona (Silvana) počiniti samoubistvo. Prisila je želela da je Marselo spasi. Silvana veli da bi čekajući Marsela i sada molila za vazduh. Znala je da će ih Lola ocinkariti!
Marselo i Lola pričaju i ona priznaje da joj je drago što ju je vratio, iako to tako nije delovalo kada ju je poveo na silu, jer je svojeglava i ne voli da dominiraju nad njom. Marselo je to primetio, vode jedan jako prijatan razgovor.
Romano i Rehina su u kancelariji. Romano više ne može da podnese jaukanje svog brata Rikarda koji vežba za hor. Kada Romano spomene da deluje kao sveštenik pred oltarom, Rehini sine ideja da bi Rikardo mogao da bude sveštenik. I to sve bi doprinelo da Lorensa umre od zavisti, ona koja je toliko ponosna što ima sina filozofa. Odmah ide da priča sa Rikardom o tome.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site