Lola (Bella calamidades) - 2. epizoda

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella calamidades) – 2. epizoda

By  | 

Lola (Bella calamidades) – 2. epizoda
Prevod: Anabela. Hvala!
Marselo i Lola se gledaju. Marta, kao po običaju, odmah počne da gunđa, neka izađe, ubice, neka ih ubije sada ako mu je to namera celo vreme. Marselo se izvinjava, neka bude zahvalna što je uspeo da zakoči, pomoćiće oko skupljanja kutija. Marta odbija, ali on se postavi čvrstog stava i veli da to radi jer to želi, zamoli je fino da ako već na nekome želi da se istresa, da to uradi na njemu, a ne na toj nedužnoj devojci (Loli). Marta nastavi po svom, dok Marselo pomaže Loli sa razbacanim kutijama. Dodirnu im se ruke dok skupljaju, pogledaju se… Marselo je pita da li se znaju, i iako ona negira, on veli da se znaju, on nikada ne zaboravlja lice koje jednom vidi. Marta se podsmeva, veći je idiot nego što je mislila. Nazove Lolu balavicom i pita je šta ga gleda, neka pokupi kutije da odu već jednom odatle. Marselo kaže da on može da nadoknadi štetu ako je išta oštećeno. Marta kaže da hvala lepo, ali bolje da sedne u taj monstrum od automobila i izgubi joj se iz vida. Lola ponovo uzme da vuče sve kutije, krene sa Martom i okrene se prema Marselu koji je u automobilu, gleda je. Pita se gde je video tu devojku, ne zna trenutno, ali saznaće. Naslovna pesma ide u pozadini dok je on gleda… (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!