Lola (Bella calamidades) – 3. epizoda

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella calamidades) – 3. epizoda

By  | 

On je pita kuda će, ali ona ni sama ne zna. Pojavljuje se u blizini kuće koja je pripadala njoj i njenom ocu i zamišlja njenog oca kako je doziva da mu priđe. Tek kada joj se žena koja tu živi obrati, ona izađe iz halucinacije. Saznaje od nje da ona živi sa mužem tu. Lola se izvini, bila je radoznala pa je prišla. Pita se kuda da ide, u očaju je. Nakon nekog vremena hodanja, sretne Akilesa koji govori da je znao da će se pre ili kasnije vratiti. Nešto kasnije, ali se vratila, vratila se radi njega. Krene da je proganja, Lola mu preti kamenom i uspeva da se izvuče i pobegne.
Pablo (grobar) ponovo zatiče Lolu na groblju, ovoga puta u kućici koju je sagradio za svog psa. Lola odbija pomoć, želi samo da je pusti da bude u toj skromnoj kućici. Na groblje stiže seoski komesar, seoska policija. Lola se uspaniči misleći da su došli po nju.

Lorensa probudi Silvanu i Prisilu koje spavaju do podne, one su zgrožene što ih budi usred tako ugodnog spavanja i što ne mogu da dobiju doručak u krevet, pošto je već vreme ručka. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!