Lola (Bella Calamidades) - 33. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 33. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Prisila ugleda Marsela i Anhelinu kako leže na krevetu i spavaju, smislila je novi plan, priđe Marselu i otkopča mu košulju. Zatim ode Loli i probudi je, kaže joj da ide Marselu, misli da mu je potrebna. Loli njene reči ne daju mira i krene da proveri, zatekne Marsela otkopčane košulje kako spava sa Anhelinom na krevetu i ne može da veruje.
Odmah sledećeg dana ponovo odlazi Pablu, na groblje, i on joj savetuje da se udalji od Marsela zauvek ako ima osećaj da će joj od sada na dalje teško padati čak i život pod istim krovom.
Lola pita Rehinu da li i dalje važi ponuda za posao. Rehina potvrdi.
Naćo obavesti Lorensu da Lola pakuje kofere i da namerava da ode. Lorensa odmah odlazi kod Lole razgovarati sa njom i želi objašnjenje. Lola joj govori da je voli na način na koji bi volela i svoju majku, ali primorana je da ode.
Silvana prisluškuje razgovor između Lorense i Marsela, nada se da Marselo neće zaustavljati Lolu ovoga puta. Prisila namerava da joj ispriča šta je uradila kako bi videla na šta joj je kćerka spremna.
Marselo odjuri kod Lole razgovarati sa njom čim čuje da namerava za ode, i ona mu govori da ne bi mogla da bude sa osobom koja čini da oseća posebnom i jedinstvenom,a onda ode i za dan je zameni drugom. Otkrije da ga je videla sa Anhelinom i raspravljaju se.
Lorensa govori Loli da uvek ima njenu podršku, gde god da ode. Sklopi ugovor i preda ga Rehini, ova mora da potpiše uslove koje Lorensa smatra da Loli trebaju biti omogućeni, a ako ih prekrši, svakog momenta je spremna da se pojavi i dođe da odvede Lolitu. Rehina ih potpiše. Lola se oprašta sa kumom i radnicima sa imanja i teška srca odlazi, ostavlja veliku tugu za sobom…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site