Lola (Bella Calamidades) - 50. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 50. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Rikardo izjavi ljubav Loli i pokusava i on biti prisan sa njom, govori joj da je voli kao zenu, i nailazi na njenu iznenadjujucu reakciju. Isto uradi i Rene, govori joj da je voli i da zeli da ima nesto sa njom. No, njih dvoje nisu jedini, uslede Romano i Renato koji isto urade, izjave joj ljubav ponovo i pokusaju imati nesto sa njom. Nikolasa govori Loli da sva cetvorica lude, i za sve je ona (Lola) kriva.
Lola resi da ucini nesto po pitanju zaljubljene brace, i svakom od njih ponaosob kaze da ga ocekuje u svojoj sobi, u odredjeno vreme.
Silvana i Prisila su se posvetile svojim casovima glamura, predaju seoskim “damama”. Lorensa, kao i uvek, ima neku svoju zanimaciju, a Marselu veli da ce zabraniti i jednoj i drugoj da dovode zene u kucu, ako mu to smeta. Marselo negira, neka ih za sada ostavi da se bave predavanjem, i rade nesto produktivnije nego inace.
Braca Galeano se susrecu, svo cetvoro u vreme kada je Lola rekla svakom od njih. Ona im daje do znanja da ako misle da je ona laka zenska, da mogu da je ne postuju, da ce odmah da spakuje svoje stvari i da ode iz njihove kuce, u tom slucaju. Pritisak koji sva cetvorica vrse na nju na celu sa Nikolasom koja je ne podnosi je ogroman, cini se da je Loli prilicno tesko i da ce uskoro morati da donese neku odluku…
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site