Lola (Bella Calamidades) - 63. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 63. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Herardo ponovo tuče svoju ženu, i Lola je šokirana kada to shvati. Rene sanja o Loli i dalje. Herardo krene da pokuša da siluje Lolu, srećom nailazi Fabian i spasi je.
Pablo uverava braću Galeano da Lola nije na groblju, ponudi im i da pretraže groblje ako mu ne veruju na reč.
Fabian pretuče Herarda, otkrije mu da ga ne tuče zbog dugova u baru, tuče ga jer je kukavica (zbog onoga što je pokušao Loli da učini). Kod Galeanovih nikada nije potpuno mirno, a eksplozije i požare u kući ovoga puta nije izazvao Rene sa eksperimentima, već Nikolasa zbog nepažnje.
Fabian govori Loli da joj možda i nisu sva vrata zatvorena, njegova vrata su otvorena za nju, dobro došla je.
Akiles sa Huanom priča o Loli, ona komentariše da bi Lola sve dala samo da ne radi, već da nastavi da nanosi zlo ljudskom rodu koliko god može. I Prisila se slaže sa ovim, Lola je čak i gora od toga, mora da postoji razlog što su je Rehina i njeni sinovi izbacili iz kuće.
Fabian pregovara sa Lolom i priča joj koji su njeni zadaci kao zaposlenice u njegovom baru. Ona pristaje da ostane da živi i radi u njegovoj kući povezanoj sa barom. Fabian je i prezadovoljan svojom novom radnicom, Lola je i njemu pomutila razum svojom lepotom, komentariše sa komesarom da je samo početak to što je počela da radi kod njega…

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site