Lola (Bella Calamidades) - 65. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 65. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Lola se pravo smestila u bar “Los Gozosos”, a koleginice na novom poslu joj požele “toplu dobro došlicu”. Prisila i Silvana su namirisale da se nešto muti oko odlaska u prestonicu, odmah se dodvoravaju Lorensi, one idu sa njom, neće je ostaviti samu.
Lola upita Fabiana da li on zaista konta da ona nosi njegove krpice kao uniformu za rad?
Prisila prokomentariše za stolom da, onog trenutka kada se presele i smeste u grad, nikada se više neće vraćati na selo. Nikolasa saznaje od Huane da je Lorensa rešila da se preseli u prestonicu i proda sve što ima u Ornerosu, odmah ovo prenese Rehini. Rehinu ovo mnogo pogodi, suze su joj se pojavljuju u očima, kaže da Lorensa, ta prokletnica, ne može ovo da joj radi. Dok su sa jedne strane Prisila i Silvana živnule i raduju se selidbi u prestonicu, radnici sa imanja su skrhani zbog nove Lorensine odluke. Lola je obukla novu haljinu u znak početka rada, sada je konobarica. Ostale radnice već zapitkuju Fabiana i sumnjičave su, ne dao mu lepi Bog da mu je Lola miljenica, što se njih tiče.
Romano je primetio da je Rehina pala u depresiju, uopšte ne radi, ne želi ni sa kim da razgovara, zamišljena je.
Rehina nazove Lorensu, ali kada se ova javi, nema hrabrosti da priča sa njom i spusti joj slušalicu. Lola udari jednu mušteriju iz bara zbog nepristojnosti. Otkrije Fabianu da ona ne podnosi uvrede pijanica. Kasnije u baru naleti na Naćo-a.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site