Lola (Bella Calamidades) - 66. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 66. epizoda!

By  | 

Lola ubeđuje Naćo-a da u baru radi pristojan posao, na isti takav način, primorana je na to. Naćo-u se ne sviđa previše njen novi posao.
Rehina je poludela, u suzama govori Lorensi da ako ode, da će u prestonici kupiti kuću kraj njene namerno, samo da bi je mučila do kraja života (emotivna je što je Lorensa rešila da se seli). Lorensa joj je rekla da ide samo da bi je namučila. No, Rehini ovo i nije toliko zabavno, u suzama govori besno Romanu da joj je Lorensa rekla da svakako ide, glupača, ludača!
Prisila i Silvana su pošle u selo da obave šoping i malo prošetaju po suncu sa kišobranom. Sreću komesara i ćaskaju sa njim, on ih zavitlava da su opljačkale mnogo ljudi na izboru za miss sela. Njih dve se skandalizuju kada ovo čuju!
Marselo saznaje od Naćo-a da Lola nije u prestonici, radi za Fabiana Ponselu, u njegovom baru. Odmah odlazi da proveri da li je to istina, ali mu se Fabian suprotstavi i ne dopušta mu da uđe unutra. Kasnije slaže Lolu da je to bio neki pijanac koji nije znao gde se nalazi, pokušava da je udalji od Marsela.
Marselo obavesti Lorensu i ukućane da definitivno, zauvek ostaje u Ornerosu. Lorensa govori Romanu da ne odlazi, ostaće da živi blizu njegove veštice od majke da je muči do kraja života, da se nerviraju međusobno dok jedna od njih ne umre. Romano je psrećan zbog ovoga i smeje se kao Lorensa, onda je kao majku poljubi u čelo. Ni Rehina nije manje srećna kada čuje ovo od sina, znala je da njena komšinica ne bi napustila svoju najgoru neprijateljicu (zapravo najbolju prijateljicu).
Fabian ne želi da se Lola i Marselo sretnu, zbog toga joj kaže da će večeras ostati unutra a ne raditi u baru, može da mu spremi jednu od onih ukusnih večera kako samo ona ume. Ona ga pita da li može da zna razlog za to. Marselo dolazi pred bar…
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site