Lola (Bella Calamidades) - 68. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 68. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Rehina priča sa Lolom, kaže joj da nju i njene sinove mnogo boli rastanak od nje, osećaju se loše jer ona mora da radi na takvom mestu, u baru. Lola kasnije prođe kraj Prisile i Silvane, one se skandalizuju kada je vide!
Odmah to potrče da kažu Lorensi. Lorensa veli da u tome ne vidi ništa kritično, već je znala za to. Prisila odgovori da njoj to jeste kritično, jer to znači da je zbog toga Marselo rešio da ostane u Ornerosu. Rehina pak upozori sinove da ne želi da guraju nos u bar, a posebno sada kada Lola radi tamo.
Za stolom kod Maćadovih, Prisila i Silvana opet pričaju loše o Loli, a Marselo ovoga puta ne ostaje dužan ni jednoj ni drugoj, pita ih zar je moguće da njih dve nisu morale da rade u jednom tako jeftinom baru u Parizu? Lorensa mu savetuje da bolje zaboravi Lolu ako ne uspe da je izvuče iz bara.
Dolazi do rasprave između Prisile i Silvane. Prisila pita Silvanu zašto bi se pretvarale da su ono što nisu, kada Marselo već preferira jednu jeftinu devojku koja je živela na groblju?
Lola izjavi da Marselo mora da joj veruje, da je prihvati takvu kakva jeste ako je voli. Lorensa je u tom trenutku iza njenih leđa, priđe joj, došla je da je poseti.
Galeanovi traže način da ubede Lolu da prestane da radi u baru. Dok Marselo jasno govori Prisili da nema prava da mu se meša u život, ubuduće neka se drži podalje od onoga što je se ne tiče, jer ni svoj život ne zna da upravlja kako treba.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site