Lola (Bella Calamidades) - 71. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 71. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Marselo nailazi baš u trenutku kada Silvana ponovo priča loše o Loli, komentariše kako takve cure obično završe jako loše. Lola je zabrinuta, govori Pablu da postoji mnogo ljudi, svi oni u selu tvrde isto: ona donosi nesreću! Ne želi da se prošire priče da je proklela Marsela. Marselo namerava da barem malo zabiberi i zakomplikuje Lolin posao u baru.
Prisila i Silvana sreću Lolu kako pere ispred bara i posvađaju se sa njom. Lolu mnogo iznerviraju i ona ih polije prljavom vodom. Ove dve nakon toga sreću donja Agapitu i don Teodor-a (od njih su uzele mito na izboru za miss i obećale krunu njihovoj kćerki, pa nušta od toga). Teodoro i Agapita su ogorčeni na ove dve tako da dolazi do još jedne svađe, ovo dvoje upozore P. i S. da ni ne prilaze njihovoj radnji, jer će ih naglavačke izbaciti.
Rehina strahuje da će Lola morati pre ili kasnije da dođe u situaciju “da brani svoj posao”, što bi značilo raditi dodatne stvari…
Lorensa izgrdi ponovo Silvanu, i Prisila je tu, prijavile su i Agapitu i Teodora zbog robe u radnji, sada će ono dvoje na glavu da im se penju i da dođu da prebacuju čim saznaju.
Braća Galeano ponovo odlaze u bar, žele da im se to veče Lola u potpunosti posveti i poslužuje samo njima.
Lorensa kaže Naćo-u na kakvom je trenutno glasu, spetljao se sa jednom od radnica iz bara i ostavio trudnu Nikolasu koja umire za njim.
I Marselo se pojavljuje u baru, i on želi da ga poslužuje samo Lola. Fabian razgovara sa Lolom, zbijaće se svakakve šale i podsmevanja na taj račun, i Galeanovi i Marselo žele da ih ona posluži.
Dolazi do svađe između Marsela i Galeanovih, I Loli je dosta, ne želi da posluži nikoga od njih.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site