Lola (Bella Calamidades) - 72. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 72. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Rehina pita Rene-a da joj kaže gde su njegova braća, ali on odgovori da ne zna o čemu ona priča.
Galeanovi i Marselo prelaze granice tvdoglavosti i testiraju Lolino strpljenje. Marselo naruči opet piće iako je prilično pripit. Lola kaže Fabianu da će sada videti ko će duže izdržati, da li ona ili oni.
Prisila je nesigurna ponovo, pita da li ona misli da je Lola lepa. Silvana ironično komentariše da jeste, jedna prelepa bubašvaba.
Marselo pred celim barom za Lolu otpeva i odsvira jednu pesmu, što izazove Loli suze, emotivna je.
Tek kada svane novi dan, ujutru se Marselo i Galeanovi vraćaju kući, a majke im se skandalizuju kada vide da su mrtvi pijani.
Lorensa izjavi da Lola više nije ni u njenoj, ni u Rehininoj kući, ali i dalje izaziva sve probleme. Misteriozna žena ulazi nečujno u Fabianov bar i pokuša da ga ubije, nakon toga histeriše pred njim i Lolom. Lola je zgrožena incidentom, ne razume kako se Fabian kači sa tako opasnim ljudima (ukopčala je da mu je to neka bivša devojka). Nepoznatu devojku prvo zaključaju u sobu, a onda je odvodi policija, nakon čega seljani prisustvuju ovoj sceni. Esperansa Kapuro dodaje ulje na vatru i prokomentariše da je očigledno da su toj ženi učinili nešto loše u baru.
I Fabian i Lola su i dalje u neverici nakon onoga što se desilo, a posebno Lola, čini se da se drama njenog života nikada neće završiti…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site