Lola (Bella Calamidades) - 73. i 74. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 73. i 74. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
73: Fabian govori Loli da se Bruna otrovala i da umire. Rehina pita Lorensu šta će da rade sa Lolom, ona i dalje ima preveliki uticaj na njihovu decu. Lola se kod komesara raspituje o Bruninom slučaju (devojka koja je upala u bar u prethodnoj epizodi), počeće i sama da misli da donosi nesreću. Po selu se prošire novosti o Bruni, Fabianovoj bivši. Marselo neuspešno dolazi u posetu Loli. Inspekcija dolazi u selo i prvi nastradaju donja Agapita i don Teodoro. I za to se naravno krivi Lola koju svi nazivaju baksuznom. Donju Agapitu nahuškaju i ona odlazi u bar da se suoči sa Lolom.
74: Prisila ponovo pljuje Lolu na sve strane, a posebno Marselu. Donja Agapita se suočava sa Lolom, optužuje je da je zla i da se zatvorila namerno sa Pablom unutra. Nikolasa uveče prepričava Galeanovima šta se desilo u selu i da su zatekli Lolu zatvorenu sa čuvarem groblja, Pablom. I Huana isto radi za stolom kod Maćadovih dok služi večeru, veli da Lola Karero ne mora ni da mrdne prstom da bi zapalila čitavi Orneros. Lolu radnica iz bara napadne da samo škodi Fabianu. Nikolasa odlazi u bar “Los Gozosos”, tamo zatekne Naćo-a sa jednom radnicom koja je izvređa i upozori da se drži podalje od Naćo-a. Rehina se nađe tu, dohvati tu radnicu i lupa je glavom u sto braneći Nikolasu. Kada se vrati kući, Rehini sinovi prebacuju što ona lično pravi skandale po baru. Rene i Rikardo pred spavanje pričaju o Loli i tome zašto se te večeri nije pojavila na radnom mestu. Naćo otkrije Marselu da je Lola dobro ako brine za nju. Lola se probudi i ugleda Herarda u svojoj sobi usred noći, on joj govori da se spremi jer će mu večeras platiti za sve što mu je učinila.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!