Lola (Bella Calamidades) - 86. i 87. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 86. i 87. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
86: Rehina je očajna, plače jer će njeni sinovi da provedu noć u seoskom zatvoru. Iznenađena je kada doživi iznenađenje od njih. Akiles Barasa dolazi Loli u posetu, govori joj da je ona sebičnjak, oportunista koji iskoristi naivne ljude, one koji pokušaju da joj pomognu. Prisila se u suzama jada majci Silvani, ona jako želi da je Marselo primeti. I Silvana je u suzama, govori joj da je on poglupljen, slep je za nju. Rikardo namerava da iznenadi i poseti oca Kajetana, a upravo tamo se nalazi i Lola.
87: Rikardo i Lola se sreću u crkvi, njemu se na licu očitava sreća što je ponovo vidi. Akiles je ubeđen u neku svoju teoriju o Loli, veli da je njena sudbina već zapisana, zna se gde će da završi. Rikardo razgovara sa Lolom, kaže joj da ne razume zašto je odjednom “famozna” zbog nečega što ne zaslužuje (da je zovu baksuznom). Lola veli da misli da je zapravo to prava nesreća. Romano upoznaje majku i braću sa svojom novom devojkom. Njegova braća kasnije polemišu o tome, možda je sa tom curom da bi preboleo Lolu. Renato veli da Lola nije ništa više od uspomene sada, nikada se neće vratiti. Lorensa je zabrinuta, izjavi da sa Lolom ili bez nje, problemi se nastavljaju. Felisa je pita da li misli da će se ikada vratiti. Lola opet priča sa Rikardom, kaže mu da je Romano nikada nije ni voleo, ona mu je bila samo neka vrsta neispunjenog hira. Akiles govori Silvani da Lola Karero nije otišla iz sela, tu je, priprema svoj sledeći napad u trenutku kada niko ne očekuje. Silvana ovo odmah podeli sa Prisilom, starac joj je rekao da je Lola Karero i dalje u Ornerosu. Obe su van sebe od besa, a Silvana je odlučna da odu kod oca Kajetana, moraju zahtevati od njega da povuče podršku koju pruža Loli. To i urade, razgovaraju sa Kajetanom. Prisila veli da je Lola ulazila Marselu u sobu. Nailazi Lola, kaže Kajetanu da misli da popodne napušta Orneros. Prisila i Silvana se obraduju kada čuju ovo. Kajetano pita Lolu zar zbog te dve gđe, ali Lola veli da je potpuno svesna da u Ornerosu nema nikoga, nema ništa svoje. Prisila nastavlja da izigrava nevinašce, obrati se ocu Kajetanu, neka ga Bog čuva. On potvrdi, neka ga čuva, ali od njih dve!
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site