Lola (Bella Calamidades) - 9. epizoda sa prevodom

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 9. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Lorensa je u velikom šoku, uplašena je i sada i ona misli da postoji duh. Marselo je smiruje i pokušava da je povrati. Lola nakon incidenta u kolibi razgovara sa Pablom, nije kriva što ljudi misle da je strašilo. Dirnuta je kada sazna da je ono bila njena kuma Lorensa, shvata da je momak kojem je čula glas i onaj iz prestonice zapravo Marselo ,Lorensin sin. Lorensa ispriča Marselu šta je videla, sigurna je da je videla “izgubljenu dušu”, bila joj je tako blizu. Marselo je i dalje skeptik po pitanju tog čuvenog duha, a Huani, Prisili i Silvani nije svejedno kada im Lorensa garantuje i kune se da ju je videla, “izgubljena/napaćena duša” postoji na groblju. Sledećeg dana, Marselo se tušira, i dalje ne može da poveruje u tog duha, pita se kako se to moglo desiti njegovoj majci koja nikada nije verovala u natprirodne pojave i stvari. Huana kao i uvek, izbrblja sve što se desilo, ovoga puta Nikolasi i Rehini. Rehina da sve od sebe da izvuče informacije od nje o Lorensi i sumnjivom incidentu. I naravno, priča se proširi i po selu, kada Nikolasa sve ispriča i dramatizuje još više gospođama iz sela. Lorensa u šetnji sa Silvanom i Huanom kroz selo, kada sretne iste gospođe, saznaje da je Huana sve prenela Rehini te da je priča dospela do sela. Gospođe ispituju Lorensu o sumnjivom događaju, a Huana je tu da sve prepriča i da preuveliča stvar uz sve to. Silvana se uključi i doda još malo dramaturgije u celu priču.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!