Lola (Bella Calamidades) - od 101. do 106. epizode!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – od 101. do 106. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
101: Prisila govori Silvani da moraju da ostanu dame kao što i jesu (dame se baš ponašaju kao one… 😀 – prim. prev. ), makar umrle od želje da je prebiju. Rehina je primorana da slaže Renata da je njegova Karolina dobro, iako je devojka u kritičnom stanju. Lolin dolazak u Akilesovu straćaru je sve promenio, ona kao i uvek unosi značajne stvari, namerava da promeni nehigijenu i stare navike starog Akilesa.
Akiles joj priča priču svog života, uvek je mrzeo njenog (Lolinog) oca, Hose Karera. Njegova (Akilesova) ćerka (a Lolina majka) je mnogo volela Hose Karera, on (Akiles) se protivio tom odnosu i čak se i njegova rođena ćerka okrenula protiv njega
102: Prisila i Silvana posete Marsela u bolnici. Prisila mu govori da je bitno da je dobro, a ako će biti srećan, može da oženi koga god hoće, pa čak i Lolu. Renato je na korak da sazna da je Marselo u bolnici takođe. Akiles znatiželjcima po selu jasno daje do znanja da mu je dobro sa Lolom i da njega neće napustiti kao što je ostatak njenih pomagača. Renato govori majci i braći da je Marselo završio u bolnici. Rehina se raspituje za Lolu kod Akilesa. Lola ošamari Rikarda koji je došao na Akilesovo imanje i uvredio starca. Rikardo ne može da veruje da se Lola tako ponaša.
103: Prisila i Silvana govore Akilesu da žele da Lola napusti zauvek Orneros. On veli da zna to, već je to uvideo kad su je napali, mrze je, a on zna i zbog čega. Ove dve slažu Lorensu da su pričale sa Akilesom i zamolile ga da se ophodi dobro prema Loli. Rikardo je otišao u bolnicu i video Marsela, ovaj (Marselo) postaje grublji i zahteva od njega da mu kaže sve što zna o Loli. Rikardo mu kaže da je Lola pronašla utočište kod Akilesa. On tom prilikom shvata i podeli sa braćom da Marselo nije ponizio Lolu i ostavio je, nedeljama je u bolnici. Lorensa je van sebe i u suzama kad sazna za sve ovo, preti Rehini i njenim sinovima da će da im presedne što guraju nos u njen život. Rikardo je uveren da je postupio ispravno što je rekao Marselu istinu makar on bio bolestan, nije pravedno da Lola i dalje pati zbog nesporazuma. Lola govori Akilesu da ne namerava da ostane sa nekim ko je mrzi, a on smekša i moli je za oproštaj, neka ga razume samo.
Lola pak, ima svoj sopstveni stav o tome koliko god da joj je teško…

We don’t own this picture.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site