Lola (Bella Calamidades) - od 123. do 130. epizode!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – od 123. do 130. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
123: Prisila i Silvana imaju nove, fix ideje, žele od Lorense da pozajme auto kako bi mogle da odu u prestonicu. Njih dve naruče novu venčanicu, čak iz Evrope!
Luis, Marselov prijatelj ga savetuje da ne misli više na Lolu, ili da ode i dovede je u prestonicu. Lorensa govori Naćo-u da može da se pobrine za organizaciju venčanja u njegovoj novoj kući.
124: Marselo priča sa majkom telefonom, pita je da li ima novosti/vesti o Loli. Fabian se dao u neke nove stvari: sada na ulicama Ornerosa promoviše novi modni butik! Agapita podeli sa Virhinijom Vidal i Esperansom da se pridružila Fabianu, ona kreira odeću. Lola se posvetila tome da sve nauči u vezi svog novog posla, a Havijer je taj koji joj maksimalno pomaže. Naćo se vraća u kuću Maćadovih na svoju dužnost, Lorensa je ta koja mu poželi toplu dobro došlicu.
125: Prisila čuje da Naćo ima loših reči za nju, između ostalog da ona i njena majka koriste bračni ugovor za sopstvenu korist, ali i da je Marselo silno pogrešio kada je odlučio da je oženi. Zbog ovoga, ona reši da mu postavi zamku. Namami ga u sobu iz nekog izgovora, a onda iscenira da je pokušao da je siluje.
126: Rene obavesti Galeanove da sada imaju novu radnicu. Romano sa porodicom podeli novost, na mestu Akilesove stare kuće se gradi potpuno novi građevinski objekat. Dok Nikolasa podeli sa Rehinom šta je muči, nimalo joj se ne dopada činjenica da Naćo radi u rudniku. Renato govori porodici da se šuška da je Lola u prestonici iza rešetaka, te da se dugo neće vraćati odande. Marta veli Havijeru da je očigledno da je on zaljubljen u Lolu, međutim, on je svestan toga da Lola voli drugog muškarca (Marsela)…

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site