Lola (Bella Calamidades) - od 123. do 130. epizode!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – od 123. do 130. epizode!

By  | 

127: Lorensi je krajnje smešna zabava dobro-došlice koju su Prisila i Silvana spremile za Marsela. Marselo zajedno sa Luisom stiže u Orneros. On saznaje od Lorense da su Huana i Felisa otpuštene, baš poput Naćo-a. A Ovidio je taj koji mu otkrije da je Naćo otpušten, jer ga je Prisila optužila za silovanje.
Moli u kući Galeanovih pronalazi minđuše koje je Romano poklonio Loli, u vreme kada je ona (Lola) živela i radila u kući Galeanovih.
128: Marselo i Luis odlaze u kraj gde je pre živeo Akiles na svom imanju kako bi videli kako izgleda nova rezidencija u kojoj je Lolita. Lorensa je ljuta na Silvanu i Prisilu. Nešto ranije, njih dve su došle u sukob i posvađale se sa Ovidiom, koji je odlučio da napusti imanje Maćadovih. Marselo želi da zna ko su vlasnici divne rezidencije koja je sagrađena na mestu gde je pre bilo Akilesovo staro imanje. Čuvari kuće mu daju informaciju da vila pripada moćnim poslovnim ljudima, oni će se ubrzo doseliti u Orneros. Marselo i Lorensa svim snagama pokušaju da ubede Ovidia da ipak ostane na imanju. Lola stiže u vilu koja je sagrađena samo za nju na mestu gde je ranije živela sa Akilesom.
129: Otac Kajetano uverava Rehinu da će pričati sa novim vlasnicima rezidencije “Alto del Junque”. Komesar Romero savetuje Marsela da preboli i zaboravi Lolu, ona se više nikada neće vratiti. Lola je došla u posetu na grob svog oca. Na groblju susretne svog starog prijatelja, Pabla i njegovu kćerku Moniku. Pablo i Monika je sa velikom radošću pozdravljaju. Lola kaže Pablu da će pomoći i njemu i njegovoj ćerci, ona nikada neće moći da zaboravi koliko su bili uz nju i pomogli joj kada joj je bilo najteže. Rehina ne namerava da odustane dok ne sazna ko je otac Molinog deteta. Rene ima novi izum, stvorio je robota kog kontrolira i upravlja da uđe u “Alto del Junque” (gde žive sada Marta i Lola) i preplaši Martu.
130: Lola govori Marti da je sada u Ornerosu sa namerom da spasi sve one ljude do kojih joj je stalo. Rikardo, Rene i Renato gledaju video snimak koji je zabeležila kamera postavljena u robotu. Osoba koja se pojavljuje na snimku deluje poznato Rene-u. Marta se malo naljutila na Lolu, ova joj ne veruje da je videla duha koji luta vrtom. Lorensa se poveri Ovidiu, mišljenja je da će Prisila i Silvana da budu uzrok još puno nevolja i neprijatnosti

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site