Lola (Bella Calamidades) - od 131. do 136. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – od 131. do 136. epizoda!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
131: Silvana veli Prisili da će već da se dokopa načina da upozna nove vlasnike novo izgrađene kuće na Akilesovom bivšem imanju. Rene podeli sa braćom da je žena koju je njegov robot snimio zapravo Lolina tetka, Marta Karero. Braća Galeano reše da se upute prema novo-izgrađenoj kući kako bi saznali ko zapravo živi tamo. Marselo se poveri majci Lorensi da je video Lolu, a Lola isto tako prizna tetki Marti da ga je susrela.
132: Prisila je primetila i sada prokomentariše da su i Marselo i Lorensa u poslednje vreme jako bezobrazni prema njoj. Ovidiu je silno drago što se Marselo susreo sa Lolom. Marselo govori Lorensi da nikada neće zaboraviti Lolu, koliko god drugi želeli da se to dogodi. Galeanovi odlaze u novo-izgrađenu rezidenciju da provere da li Marta zaista živi tamo. Lorensa i Marselo su u poseti Huani, Felisi i Nikolasi. Huana i Felisa su obe veoma srećne što ih vide, ali Nikolasa je ogorčena na njih, ne želi da prihvati čak ni njihovu pomoć.
133: Rikardo upozori Rene-a, neka ne špijunira u Lolinoj kući. Međutim, Rene ne planira da ga posluša. Komesar vidi Lolu i u neverici je da je to ona. Marselo poseti Moniku u nameri da više sazna o Loli, a ona mu govori da mora da bude strpljiv, ubeđena je da će je uskoro sresti. Nikolasa želi da se pomiri sa Naćom. Zatiče ga u baru kako ljubi drugu ženu.
134: Rehina govori Romanu i Renatu da neće prisustvovati zabavi koju su priredili važni industrijalci. Marta primi Prisilu i Silvanu u vilu, pretvara se da je carica iz strane zemlje. Silvana i Prisila joj govore loše stvari o Loli, nadajući se da će biti izbačena na ulicu. Misle i da je Lola samo još jedna zaposlenica u kući. Marta se pretvara i dalje da je carica i kaže im da su pozvane kao posebne gošće na zabavu koju ona priređuje, tom prilikom će moći da upoznaju celu njenu porodicu.
135: Braća Galeano shvate da Rene nije u kući i pretpostavljaju da je otišao gde živi Lola. Rene uđe na Lolin posed i unese i robota. Lola i Marta se prestrave kada ugledaju robota. U pomoć im pristigne Pablo, koji upuca robota. Dok za to vreme Rene pokuša da se iskrade sa poseda. Lola i Marta ne mogu da veruju da je on konstruisao robota. Nikolasa je odlučila da se zaposli u Lolinu novo-izgrađenu, luksuznu kuću.
136: Fabian i Agapita imaju novi sukob, zbog njene ćerka Ubalde. Na trgu su i Prisila i Silvana, njih dve čekaju svog novog udvarača, Rudy Walpole. Galeanovi dolaze pred Lolinu vilu. Žele da vide vlasnika vile zbog onoga što su uradili Rene-u. Prisila shvati da je njena majka bila ta koja je pozvala Rudyja. Ovidio razgovara sa Marselom, zabrinut je zbog Naćovog ponašanja, koje je posledica njegovog rada u rudniku.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site