Lola (Bella Calamidades) - od 92. do 94. epizode!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – od 92. do 94. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
92: Lola u razgovoru sa Rikardom govori da voli Marsela, zaprosio ju je. Prisila je van sebe, sva izbezumljena kako vreme prolazi satima nakon što je Marselo pogođen metkom. Lola je zabrinuta, nema Marsela. I Huana i Silvana imaju iste brige o Lorensi i neprisutnima u kući. Sutradan, Lola još nema vesti o Marselu, a ima prisutan jako loš predosećaj. Kod Maćadovih se vodi ozbiljan razgovor, policija će trebati objašnjenje za pucanj. Rikardo otkriva Romanu da se Lola udaje za Marsela. Silvani je laknulo što Prisila neće morati da odgovara pred zakon za pucanj.
93: Otac Kajetano govori Loli da uopšte ne veruje Lorensinim rođakama, misleći na Prisilu i Silvanu, mrze je i mogle bi je izbaciti iz kuće ako pokuša da ode tamo i raspita se o Marselu. Ovidio koji radi kod Lorense na imanju govori ocu Kajetanu da mu je čudno što nije video Marsela od juče. Lola kasnije govori ocu Kajetanu da se nešto dešava, a ona mora da zna šta, mora da zna istinu! Prisila govori Silvani da moraju da iskoriste situaciju sa Marselom koji je hospitalizovan i da u potpunosti unište Lolu. Njih dve odlaze kod Lole u posetu pod izgovorom da mora da zna štošta o Marselu. Prisila je izmislila već priču, Marselo joj je zapretio da će otići da zaprosi prvu devojku koja mu naiđe na putu. Silvana doda, a onda je došao da zaprosi nju (Lolu). Neka se ne nada mnogo, jer nigde neće da stigne sa Marselom. Romano se jada Rehini, da samo ima šanse kod Lole…sve bi učinio. Rehina je u suzama, veli da kada se zaljubiš u nekoga, niko i ništa te ne može odvratiti od nečega. Rikardo odlazi da vidi Lolu, ona mu otkriva da Marselo nije došao. On je moli da mu ispriča sve detaljno, ama baš sve
94: Lola priča sa Rikardom, veli da je svesna koliko Prisila želi da se uda za Marsela, a i na koliko je spremna da bi ga se domogla. Rikardo nakon razgovora sa Huanom i Felisom u prodavnici dolazi do zaključka da je Marselo jedan potpuni ološ. Romano se slaže, čovek mora da bude potpuna svinja da bi uradio Loli tako nešto, obeća joj venčanje, i onda ode i ostavi je bez ikakvog objašnjenja. Lola otkriva ocu Kajetanu da joj nije lako da poveruje da ju je Marselo izneverio… Romano dolazi kod nje da priča o Marselu, otkriva joj da zna, čeka vesti o njemu. Rehina priča sa Rikardom, neka joj ne krije ništa, svesna je da on ide u crkvu da se nalazi sa Lolom. Romano govori Loli da on nju voli, a ona voli Marsela… a on (Marselo) je samo ismejava čitavo vreme. Silvana prilično uzbuđeno pita Prisilu da li ima novosti, je li Marselo umro? Prisila je pita kako joj pada na pamet da pita takve stvari. Rehina preko ograde priča sa Naćom, pita ga da li je možda njegova gazdarica, Lorensa naterala Marsela da se vrati u prestonicu kako on ne bi oženio Lolu? Marselo se probudio u bolničkom krevetu, zamoli Lorensu da potraži Lolu, važno mu je da ona zna šta se desilo nakon što je on krenuo iz crkve. Rehina sada priča sa Rikardom, pita ga da li je Romano u crkvi, u posetu Loli. Rikardo se pravi da ne zna, ali ona kaže da je svesna da on vrlo dobro zna, samo neće da joj kaže. Posle se jada Nikolasi, sumnja da je Lorensa upala u ozbiljne smicalice zbog Marsela, a ona mora da sazna istinu o svemu tome.
We do not own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site