Lucifer - 17. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 17. epizoda!

By  | 

Kloi, Den i Lucifer istražuju mrtvo tijelo mlade žene pronađeno odbačeno u šumi. Žena ima pečat u obliku trougla na zglobu koji postaje ključni trag kada pronađu drugu žensku žrtvu sa istim pečatom. Dok je Kloi depresivna zbog svog čekanja na razvod, Mejz, dr Martin i Ella je vode u bar. Kloi vidi muškarca koji ima pečat trougla na zglobu i ubrzo saznaje da pečat dolazi iz podzemnog seks kluba. Otkrivaju da je čovjek po imenu Juri bio povezan s obje žrtve, a fotografije na njegovom telefonu pomažu im da pronađu ubicu. Šarlot se bori da se prilagodi svom kućnom životu, dok se Amenadiel muči zbog svojih opadajućih anđeoskih moći. Zatim saznaje za Luciferov dogovor s Bogom: da vrati Šarlot u pakao u zamjenu da poštedi Kloin život. Amenadiel kaže da Šarlot ne ispunjava dogovor i pita se hoće li Bog vratiti njegovu polovicu pogodbe. Upravo tada, Kloi je prikazana kako vozi kada se automobil zaleti u nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site