Lucifer - 18. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 18. epizoda!

By  | 

Otkriva se da je Kloinu saobraćajnu nesreću izazvao Uriel, Luciferov i Amenadielov brat koji ima posebnu sposobnost predviđanja obrazaca. Kloi nije teško povrijeđena i odmah se vraća na posao, pokrećući slučaj ubijene akcione zvijezde Veslija Kabota. Uriel govori Luciferu da je nesreća bila poruka: vratiti Šarlot u pakao u roku od 24 sata ili će Kloi umrijeti. Lucifer posjećuje Šarlot govoreći joj da je Uriel znak Božjeg bijesa i da će drugi doći da je odvedu u pakao ako ne ode svojevoljno. Šarlot odbija. Amenadiel i Uriel se ubrzo potuku. Uz Amenadielovu slabost i Uriel koji predviđa njegove poteze, Uriel lako pobjeđuje. Lucifer konačno vidi da je Amenadiel izgubio svoje moći. Lucifer se tada suočava sa Urijelom i vidi ga s Azraelovim bodežom, dobijenim od anđela smrti. Shvativši da Uriel namjerava upotrijebiti bodež kako bi trajno prekinuo Šarlotino postojanje, Lucifer se bori sa svojim bratom i gubi. Mejz ulazi u bitku s Urielom i, u tuči, Uriel gubi bodež. Lucifer uzima bodež i zariva oštricu u Urijela, što ga ubija zauvijek, ali ne prije nego što kaže nešto Luciferu na uvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site