Lucifer - 19. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 19. epizoda!

By  | 

Na vjenčanju na temu zombija, pucnji iz nevidljivog izvora ranili su mladoženju i ubili mladu. Kloi i Den istražuju, a Lucifer kasnije stiže, još uvijek potresen od istrebljenja Uriela. Kloi nevoljko pristaje da pusti Mjez da izvede Triksi na trikove kako bi mogla nastaviti raditi na slučaju. Mejz otkriva Triksi dio svog pravog lica i Triksi misli da je to kostim. Amenadiel posjećuje Šarlot, koja hvali način na koji je uvijek radio ono što je njegov otac tražio. Amenadiel tada počinje da kritikuje Boga što je dozvolio sve što se desilo porodici. Kloi prati snajperistu do farmaceutske kompanije, a Lucifer stupa ispred sljedeće muške žrtve, nadajući se da će sam biti upucan. Kloi tada hvata u zasjedu ubicu i hapsi ga bez incidenata. Lucifer posjećuje dr Martin i priznaje da je ubio svog brata. Kaže da je oduvijek bio onaj koji kažnjava, ali nikada prije nije nikoga ubio. Dok Lucifer priča priču, dr Martin prekida, tražeći od njega da prestane govoriti u metaforama i insistirajući da bude iskren. Lucifer tada otkriva svoje pravo lice dr Martin kako bi dokazao da ne laže, ostavljajući je u stanju šoka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site