Lucifer - 20. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 20. epizoda!

By  | 

Kloi dobija slučaj koji je pogađa, kada sazna da je muškarac osuđen za ubistvo policajca Džona Dekera, njenog oca, pušten iz zatvora pod nadzorom kako bi prisustvovao krštenju svoje unuke. Kada zatvorenik i njegov vozač/čuvar kasnije završe ubijeni, Kloi i Den ponovo istražuju i saznaju da je pogrešan čovjek bio u zatvoru. Tokom ovog slučaja, Lucifer, još uvijek zgrožen samim sobom, pokušava izgledati i ponašati se kao Den kako bi se osjećao korisnijim. Sa druge strane, dr Martin kaže da mora ostaviti Mejz kao prijatelja nakon što sazna da je demon. Mejz, u međuvremenu, traži profesiju koja će ispuniti njeno postojanje na zemlji. Kada pomaže Kloi i timu da pronađu zamjenika upravnika Perija Smita, čovjeka koji je naredio ubistvo Džona Deckera, Mejz odlučuje da će biti lovac na glave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site