Lucifer - 24. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 24. epizoda!

By  | 

Kada je jedina očigledna veza između dvije žrtve ubistva činjenica da su nekada dijelile Luciferov krevet, Kloi intervjuiše sve njegove ljubavnice (muške i ženske) iz poslednja dva mjeseca kako bi pokušala da pronađe krivca. Lucifer dolazi do neprijatne spoznaje da nikada nije bio više za njih nego što su oni bili za njega,  narušavajući njegovo samopouzdanje u potrazi za svojom rastućom naklonošću prema Kloi.

U međuvremenu, stvarna veza u ubistvima je misteriozna figura za koju su žrtve švercale nepoznatu, ali smrtonosnu supstancu, koju policija ne otkriva. Mejz nastavlja tragati za vlastitim identitetom i saznaje vrijednu istinu od dr Linde, dok Amenadiel pokušava manipulisati Luciferom prema Kloi po naredbi njihove majke.

Na kraju, Lucifer odlučuje da prestane juriti Kloi, govoreći joj da je posebna i da je on nije dostojan. Njegovo veličanje stvari koje je čine posebnom navodi Kloi da vidi da se on brinuo za nju kao više od osvajanja i ona ga poljubi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site