Lucifer - 25. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 25. epizoda!

By  | 

Lucifer je pomalo zbunjen kada se Kloi ponaša bezbrižnije i opuštenije u njegovom prisustvu. Lucifer i Kloi nastavljaju pokušavati pronaći vlasnika misterioznog paketa nakon što je student pronađen mrtav zbog nepoznatog otrova.

Tragovi ih vode do profesora Džejsona Karlislea, koji je bio kažnjen jer je spasio sebe i svoju disertaciju iz zapaljenog vozila, ostavljajući vozača da umre. Karlisle provodi morbidne “eksperimente” kako bi dokazao da će svi ljudi napraviti izbor koji je on napravio. Dok Kloi pokušava natjerati Karlislea da se preda i baci nož, on izjavljuje da će se dokazati da je u pravu kad sam sebi prereže vrat.

U međuvremenu, Mejz čuje za Kloinu priču o rođenju od Šarlot, i pristaje da se sastane s Luciferom da mu kaže istinu, u  baru u kojem je Amenadiel upoznao Penelopu prije 35 godina.

Dok se Mejz predomislila, Lucifer vidi fotografiju Amenadiela i mlađe Penelope na zidu bara, a Šarlot potvrđuje da je Kloi čudo koje je naredio Bog. Lucifer odlazi da se suoči sa Kloi i vidi da ima simptome Karlisleovog otrova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site