Lucifer - 26. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 26. epizoda!

By  | 

Lucifer i Kloi očajnički traže protivotrov da je spasu, saznajući da je Profesor sastojke za svoje otrove nabavio od umjetnika amatera. Kloi kolabira i biva hospitalizovana, dok Den i Lucifer saznaju da je formula za protivotrov bila poznata samo Karlisleu.

Bez drugih opcija, Lucifer natjera Mejz i Lindu da zaustave njegovo srce, dopuštajući mu da uđe u pakao i pronađe Karlisleovu dušu, koja je sada vječno mučena rekreacijom saobraćajne nesreće sa svjedocima koji ga nazivaju kukavicom i ubicom.

Lucifer mu nudi šansu za oprost u zamjenu za formulu, ali Karlisle ne uspijeva dovoljno ublažiti njegovu krivicu. Međutim, dok čeka da bude oživljen, Lucifer nailazi na iluziju Urijela, koji prisiljava Lucifera da ga ubija iznova i iznova. Šarlot se šalje u pakao da ga oslobodi, ali na kraju podliježe vlastitoj krivici, prisiljavajući Lucifera da je odvuče.

Nakon što je oživljen, Lucifer se sastaje s Denom i Elom, koji su preuzeli sastojke i stvaraju protivotrov. Šarlot pokušava da se ponovo poveže sa sinom, ali on je se odriče jer ga je prevarila. Kada Kloi kasnije posjeti Lux, šokirana je kad je otkrila da je zatvoren za posao, a da se Lucifer nigdje se ne može naći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site